LDG menestyi European Openissa

Tämän vuoden European Open Nokialla oli osa Disc Golf World Touria, joka on maailman laajuinen Major-luokan kilpailuiden sarja, ja paikalla oli siksi maailman huippupelaajia kuten Paul McBeth, Richard Wysocki, Simon Lizotte, Karl Johan Nybo jne. Heinolan LDG:stä mukana olivat hallitseva suomen mestari Pasi Koivu, Ville Ahokas ja Ville Lapimäki.

Kilpailu pelattiin Nokian “The Beast”-nimisellä radalla, jonka vain harvat pystyvät kesyttämään, sillä rata kesyttää helposti kokeneemmankin lajin harrastajan. Tämän kolmipäiväisen ja kolmikierroksisen kilpailun jälkeen kärki nelikko oli mennyt menojaan, mutta parhaana Suomalaisena sijalla viisi löytyi LDG:n Pasi Koivu ja sijalta 7. Ville Ahokas, joka kuittasi sijoituksellaan Heinolaan toisen USDGC-paikan. Se on kova juttu kun USDGC on frisbeegolf-kilpailuiden arvostetuin kilpailu. Sijoitukset eivät tällä kertaa olleet niitä kirkkaimpia, mutta tämän tason kilpailussa näihin sijoituksiin sopii olla varsin tyytyväinen.

Hieman kisatunnelmaan voit päästä katsomalta alta enemmän videoita, mutta toiselta kierrokselta löytyy Markus Kovalaisen kuvaama video, jossa Ville Ahokas “puttaa” 50metrisen forella sisään: katso video tästä.

Muista, että säkin voit olla osa LDG:tä, lue liittymisohjeet ja jäsenedut tästä.

Sen pidempiä runoilematta linkit muiden medioiden artikkeleihin, koska sillä on asioita avattu koko tapahtuman osalta laajemmin…

Kilpailun tulokset

Frisbeegolfradat.fi -sivuston kilpailuartikkelit tapahtumasta:

Videoita tapahtuman viimeiseltä kierrokselta:

Lisää videoita DGWT:n sivuilta: http://www.discgolfworldtour.com/videos/