NDGE 2017

Taas oli aika vuoden hienoimmalle fribakisalle, nimittäin Nurmijärvi Discgolf Experience!

Kello 6.30 starttattiin reissuun, ainoastaan kuski oli 15min myöhässä. Friba-vaunu Camry oli saanut edellisenä päivänä uudet renkaat ja pesun joten auton puolesta kaikki oli sentään kunnossa!

Nurmijärvelle saavuttiin hyvissä ajoin puoli tuntia ennen pelaajakokousta. Aikaa olisi ollut ehkä vähän lämmitelläkkin mutta käytimme sen sijaan kaiken ajan golfkärryn vuokraukseen! Yksi kierros kestäisi yli 5 tuntia joten kärryn käyttö on perusteltua.

Kuva 1: Väylä 20, 350 metriä, ehkä radan haasteellisin väylä.

Ensimmäisellä kierroksella Jesse Pohjankoski oli seuran paras pelaten +7 tulokseen. Henry Liukkosen kierros meni puolet huonommin +14 ja Timo Siren päätyi tulokseen +17. Ilma oli normaali eli kierroksen aikana nähtiin ainakin vesisade, räntä, rakeet ja aurinko.

Toisella kierroksella keli oli sitten parasta A-luokkaa nimittäin lyhyen sadekuuron jälkeen pelkkää aurinkoa. Ryhmämme tulostaso ei juuri noussut mutta Henkka ja Timo sentään löivät vetoa hampurilaisateriasta ja se toi oman lisämausteensa kierrokselle.

Toisen kierroksen ja ehdottomasti koko kisan parhaasta suorituksesta vastasi kaikille tuttu Seppo Paju. Paju heitti tuloksen 61 (-13), mikä oli viisi (5) heittoa paremmin kuin kenekään muun kierros. Paju ei myöskään suostunut ottamaan yhtään bogieta kierroksella, mikä tekee kierroksesta erittäin huikean.

Kuva 2: Timo tähtäilemässä väylällä seuraavaa heittoaan.

Kierroksen jälkeen päästiin nauttimaan Nurmijärven klubitalon saunaosastosta ja osallistuttiin palkintojenjakoon. Arvonnoissa ei tällä kertaa osunut onni ja hieno Zuca-kärry jäi saamatta.

Iltamyöhällä väsynyt, mutta onnellinen seurueemme lähti kotimatkalle. Matkalle pysähdyttiin tietysti Mäntsälän uusitulle Shellille. Hampurilaisateriat maistuivat joka miehelle. Parhaiten ehkä Henkalle joka voitti kuin voittikin Timon 13 heiton erolla ja sai näin pienen palkinnon matkasta.

Ensi vuonna taas uudestaan!

Tapahtumaan liittyvät linkit:

Lopuksi hieman kävelytilastoja yhdeltä kierrokselta, näitä pelattiin päivän aikana kaksi 🙂