Kippasuo Putt DiscGolfPark

Rata on jo täysin pelattavissa ja kaikki on paikallaan; ainoastaan opasteiden grafiikat puuttuvat. Kartat ja opasteet julkaistaan keväällä 2023. Jokainen väylä on PAR 2.


Täällä treenataan kuuluisia Slaissin arvoisia suorituksia sillä koko 9-väyläinen puttirata on Kotipizzan tukema kokonaisuus.

Jokaiselta väylältä löydät kolme heittopaikkaa; yksi lapsille, amatööreille ja pro-pelaajille noin 5, 10 ja 15 metrin etäisyydellä korista. Heittopaikan ja korin välillä saattaa olla puttaamista vaikeuttavia puita tai esteitä, jotta pääset ottamaan todella mittaa puttitaidoistasi!

MISSÄ?

Puttirata sijaitsee Kippasuon Pro-radan 1.väylän vasemmalla puolella. Puttirata alkaa Kids 2. väylän lähtöpaikan takaa.

MITEN?

Puttiradalla voit pelata kuten missä tahansa muillakin radoilla. Voit joko pelata yhdellä kiekolla vain yhden vaikeustason väyliltä.

Voit halutessasi pelata kolmella kiekolla siten, että heität yhden suorituksen väylän jokaiselta kolmelta heittopaikalta ilman, että heität jatkoheittoja koriin (vain avausputit). Näin pelaat kierroksellasi yhteensä 27 heittoa. Montako saat sisään? Tämä rata on niin haastava, että yli 15 onnistuneen putin suoritukseen voi varmasti olla tyytyväinen.