Ale!

ERIKOISUUS: Discmania Soft Exo Link, Valkoinen, RAINBOW-STAMP

50.00 30.00

Soft Exo Link, 174-176g

Rajattu erä valkopohjaisia linkkejä tyylikkäällä Rainbow-stämpillä. Näiden klassikoiden hinta on asetettu nextille levelille koska näitä ei ole kuin viisi kappaletta.

 

Tue Suomen parasta Frisbeegolf-keskusta! Tuotot menevät Heinola DiscGolfPark Worldin ylläpitoon ja kehitykseen. Tämä upea frisbeegolf-kohde sisältää kolme eri rataa, sisältäen kaksi täyspitkää 18-väyläistä rataa ja harjoitusalueen. Paikallisilla on rohkeat suunnitelmat tulevaisuutta varten ja työt keskuksen kehitystyöt jatkuvat edelleen.

 

Link on Evolution-linjan ensimmäinen putteri ja siitä on tullut nopeasti monien suosikkikiekko. Kuten myyntisuosikki P2 kiekko, Link on luotettava ja monikäyttöinen putteri hieman matalammalla reunalla kuin P2:ssa.

 

Link omaa vakaan lennon putteriksi, jolla voi heittää kovallakin spinnillä kiekossa ilman, että kiekko karkaa hallusta liian aikasin korilinjasta. Link sopii hyvin niin aloitteleville pelaajille kuin myös karttuneemmille pelaajille. Kiekon reunalla oleva juova mahdollistaa mukavan tunteen kiekosta ja auttaa kiekkoa liitämään joka heitossa.

 

Link on hieman matalampi kuin Discmanian tunnetut P1 ja P2 putterit, mutta ei kuitenkaan lukeudu matalanprofiilin kiekoksi. Kaikki jotka lukeutuvat P1 ja P2 kiekkojen faneiksi, mutta etsivät hieman matalampaa profiilia grippiin löytää tästä varmasti Linkistä hyvän kaverin. Pientä voimaa käyttäen Link lentää suoraan, joka mahdollistaa sen käytön luotettavana kiekkona lähestyessä korialuetta. Suoraan koria päin hyökätessä taikka kulmakontrollia käyttäen tämä kiekko soveltuu sekä hyzer sekä anhyzer heittoihin mukavan liidon kanssa väylää pitkin.

 

Tämä pehmeä Exo muovi antaa pelaajalle mahdollisuuden käyttää kiekkoa sekä heittoihin, että puttaamiseen. Tulet huomaamaan kuinka upean gripin näistä pehmeän muoviseokseksen kiekoista voikaan saada ja hieman purukumimainen yhdistelmä muovissa mahdollistaa paremman tarttumisen ketjuihin putatessa. Vaikka kiekko onkin pehmeä ja hieman purukumimainen, tällä muovilla on kuitenkin hyvä rakenteellinen kesto, mikä tarkoittaa että kiekko pitää hyvin muotonsa.

 

Voit valita toimituksen joko Postipakettina tai Noudettuna varastoltamme Postinumeron 18100 alueelta. HUOM: Tilauksesi tuotteet pakataan postitus- tai noutovalmiuteen kerran viikossa!

 

Saat viestin sitten kun on paketti lähtee Postin kyytiin tai on valmis haettavaksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Soft-Exo-Link-valkone-rainbow Osastot: , , , ,

Kuvaus

Kannatuskiekon tuotoilla tuetaan Heinola DiscGolfPark Worldin kehitystä ja ylläpitoa.

 

Radat ovat kaikkien vapaasti käytettävissä milloin tahansa.

 

Lisätiedot

Kiekon väri

Valkoinen, Pinkki, Sininen, Harmaa

Stämpin väri

Kultainen, Hopea, Rainbow

Saatat myös pitää...