LDG BagTag Challenge

Hanki itsellesi LDG BagTag LDG-verkkokaupasta.

BagTageja jaetaan Heinolan Viikkokilpailuissa.

BagTagien-lista nähtävissä Metrixissä.

Pelin säännöt

1. Tageistä kisaamisen on tarkoitus olla hauskaa. Muista olla rehti.

2. BagTag Challenge on toistaiseksi voimassa. Kilpailuja voidaan pelata millä tahansa Suomen radalla, milloin vain se sopii haasteen osapuolille.

3. Haaste on aina yhden kierroksen mittainen, elleivät pelaajat sovi erikseen toisin.

4. BagTagien omistajat voivat vapaasti haastaa toisiaan. (Eli haasteita ei ole rajoitettu numeroiden perusteella. Tagin #22 omistaja voi haastaa vaikkapa tagin #1 omistajan.) Haaste on siis lähtökohtaisesti hyväksyttävä.

5. Tagit täytyy pitää näkyillä. Haaste on hyväksyttävä, jos on samassa kilpailussa samassa ryhmässä.

6. Haasteeseen voi osallistua enemmän kuin kaksi pelaajaa.

7. Haasteeseen voi osallistua myös toisessa ryhmässä pelaava henkilö, jos tämä sopii kullekin haasteen osapuolelle. (Samassa ryhmässä pelaavien haasteet menevät kuitenkin toisessa ryhmässä pelaavien haastajien edelle.)

8. Tasapeli ratkaistaan äkkikuolemapelillä sovitulla väylällä. Vaihtoehtoisesti pelaajat voivat sopia ratkaisevansa tasapelin muulla tavoin, esim. ctp-kilpailulla nimetyllä väylällä, jos tämä sopii tasatilanteessa oleville pelaajille. (Näistä tulee sopia jo ennen kierrosta.)

9. Saman pelaajan haastetta ei tarvitse hyväksyä heti uudestaan. Haasteen voi tietenkin hyväksyä halutessaan.

10. Haasteet tulee sopia suullisesti ennen kierrosta.

11. Jos pelaaja keskeyttää haastekierroksen, hän vaihtaa suurimman numeron omaavan pelaajan kanssa tagiä.

12. Jos kierrosta ei voida pelata loppuun lainkaan, eivät tagitkaan vaihda omistajaa.

13. Tageista pelatessa pelaajat voivat halutessaan sopia yhdessä tarkemman pelimuodon ja säännöt. (Poikkeavat säännöt sovitaan yhdessä ennen kierrosta, eikä poikkeavia sääntöjä ole pakko hyväksyä.)

Haasteen jälkeen

BagTagien muutos onnistuu Metrixissä. Jos haasteen jälkeen numerosi on muuttunut mene Metrixiin ja klikkaa “Muuta numeroa”-painiketta, tämän jälkeen sinulle aukeaa sivu, missä voit syöttää tekstikenttään uuden BagTagin numerosi. Tämän jälkeen paina “Päivitä”. Valmis!