[RATAHANKE] Amatööritasoiset frisbeegolf-radat (2018)

Sivu päivitetty 15.5.2018

Katso myös

Haaste

Frisbeegolfin suosion kasvaessa kaikissa ikäryhmissä harrastuspaikkoja tarvitaan lisää palvelemaan kasvavaa tarvetta paremmin ja siksi on hyvä huomioida lähialueen ratojen soveltuvuus kaiken tasoisille pelaajille.

Heinolan frisbeegolf-rata Kippasuolla on vuosien saatossa kasvanut jo niin vaikeaksi, että lajia vasta aloittavien on siellä todella haastavaa pelata eikä siten tutustumisesta jää mielekästä fiilistä vaikka lopulta frisbeegolf on todella leppoisa laji. Tämän vuoksi oli tarpeellista rakentaa alueelle uusia aloittelijoille, lapsille ja senioreille soveltuvia frisbeegolf-ratoja.

Ratkaisu

Meidän frisbeegolf-yhdistys(LDG) rakensi Päijänne-Leaderin rahoittamana hankkeena Heinolaan KOLME uutta aloittelijatason rataa! Mikäli haluat tukea toimintaamme, eli ratojen kehittämistä ja ylläpitoa niin me voimme auttaa sinun tai ystäväsi yritystä markkinoinnissa tai järjestää vaikka tutustumistilaisuuden frisbeegolfiin esim tyky-päivänä – kaikki kerätyt varat menevät kaikkien heinolalaisten käytössä olevien frisbeegolf-ratojen hyväksi.

Uusien ratojen sijainnit:

Radat otettiin käyttöön 19.5.2018

 • Kirkonkylän koulun ja liikuntahallin ympäristö
  => 6 väylää
  => Helppoja lyhyitä väyliä
  => Katso radan oma sivu
 • Kumpelin lähellä Muonamiehenraitin molemmin puolin oleva alue
  => 9 väylää
  => Melko helppoja semi-lyhyitä väyliä
  => Katso radan oma sivu
 • Kippasuon, Itä-Häme -talon, latumajan ja jäähallin välinen alue
  => 18 väylää
  => Melko helppoja sopivan lyhyitä väyliä
  => Katso radan oma sivu

Uusien ratojen testikilpailun tulosanalyysi

Aikataulu

Radat rakennettiin 90%:sti valmiiksi jo vuonna 2017, mutta niiden virallista käyttöönottoa viivästytettiin keväälle 2018. Lisätietoja projektin etenemisetä saat hankkeen uutissivulta.

Yhteistyössä

Kiitos!

Tämä rata on rakennettu LDG:n ratahankkeella Leader-rahoituksella: