Kippasuon kuninkaalliset: Team Kippis.org

Kippasuon Kuninkaalliset:

Vasemmalla Kuningas ja oikealla Prinssi

Kippiksen, eli Heinola DiscGolfPark Worldin kasvatteja on vuosien saatossa ollut lukuisia ja monet heistä ovat menestyneet kansallisella tasolla. Esimerkiksi kaksinkertainen Suomenmestari Pasi Koivu hioi vuosikausia tekniikkaansa Kippasuolla ja ehkä siksi hänellä on hallussaan myös Suomen paras rating-kierros 1080 SM-kisoista jo vuodelta 2013. Vasta vuonna 2021 Lauri Lehtinen pääsi samaan lukuun.

Pasi Koivu dominoi pitkään Heinolan frisbeegolf-kenttiä kunnes muutti Tampereelle ratasuunnittelijaksi DiscGolfParkille.

Kippasuolle löytyi nopeasti uusi valtias sillä Pasiakin usein haastanut ja sittemmin Kippasuon Kuninkaaksi tituleerattu Ville Ahokas otti Kippiksen haltuun. Ville on tullut tutuksi 2021 kaudella useista kärkikortin kilpailuvideoista ja lisäksi heinäkuussa 2021 Ahokas nakutteli Keisari Openissa näppärän bogey-free 1075 kierroksen. Nämä suoritukset kertovat paljon hänen tekemisen tasosta.

Vuonna 2021 Kippiksellä syntyi uusi legenda: Kippsuon Prinssi. Hän on syntymänimeltään Tuomas Pääkkönen, joka pelasi vain 12 vuotiaana ensimmäisen PDGA-kilpailunsa ensimmmäisen kierroksen 1013 rating-pisteen arvoisesti bogey-freenä tulokseen -14.

Kumppanit

Ville Ahokas videoilla