Hupi-SM -tapahtumat

Parigolfin Hupi-SM 2024 pelataan la 6.7.2024

Ilmoittautuminen avautuu huhtikuussa 2024 kaikille yhtäaikaa, mutta ajankohta tiedotetaan etukäteen Hupi-klubilaisille (voit liittyä ilmaiseksi alta) sekä järjestävän seuran LDG:n jäsenille. Julkinen tiedotus kaikille on vasta ilmoittautumisen avautumishetkellä ja ne paikat liikkuu nopeasti.

Lue vuoden 2023 Parigolfin Hupi-SM -kooste.Hupi-SM -tapahtumissa pelataan rennommin ja hyvällä fiiliksellä!

Liian monesti itse kilpaileminen vie enenevän määrän pelaajien huomiota ja hyvä fiilis saattaa päästä unohtumaan. Tämän vuoksi Hupi-SM:ssä tehdään toisin; edelleen kilpaillaan, mutta pääpaino tässä tapahtumassa on hyvässä tunnelmassa ja pelaajien viihtyvyydessä koska ihmisinä olemme lopulta tunnepohjaisia eläimiä.

Hupi-SM on Heinolalaisen frisbeegolf-seuran (LDG) kehittämä hupailumielinen tapahtumakonsepti, jonka tarkoituksena on saattaa ihmiset ilon äärelle ja kerätä samalla varoja Heinolan ratojen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Kaikki Hupi-SM -kilpailut:

2024

  • Parigolfin Hupi-SM 6.7.
    – Tapahtumasivu (tulossa)
    – ilmoittautuminen avautunee maalis-huhtikuussa kaikille yhtäaikaa. Ajankohdan saa ennakkoon tietoon he, jotka ovat LDG-jäseniä tai kuuluvat hupi-klubiin (uutiskirje, johon pääset tuosta ylempää lomakkeella).

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017