Parigolfin Hupi-SM 2019 rikkoi ennätyksiä!

Tämä tapahtuma muistutti minua siitä miksi olen alunperin alkanut pelaamaan frisbeegolfia. – Hupi-SM osallistuja

Tapahtumassa mukana:

   


HUPI-SM 2019 KOOSTE

Yhtenä vuoden kuumimmista päivistä, yli 30 -asteen paahtavassa helteessä, ennätykselliset 118 paria eli 236 pelaajaa eri puolilta Suomea kokoontui Heinolan Kippasuon frisbeegolf-puistoon kisailemaan kolmannen kerran Parigolfin Hupi-SM -titteleistä!

Kilpailussa pelattiin Kippasuon kaikilla radoilla ja lähes täydellä kasiteetilla kahdessa lohkossa siten, että kumpikin lohko pelasi vuorollaan sekä koko Pro-radan (21 väylää) että Am- ja Kids-ratojen yhdistelmän (yhteensä 24 väylää).

Tapahtuma oli legendaariseen tyyliinsä tänäkin vuonna ihmisiä ilahduttava ja voimaannuttava. Todella monet olivat panostaneet mitä erikoisimpiin tiimi-asuihinkylmäjuomakärryjen määrä oli kasvanut ja hyvä fiilis ihmisten sisällä oli aistittavissa.

Aikakirjoihin tapahtuman kahdelta kierrokselta kirjattiin neljä hole-in-onea, joista ensimmäisen ensimmäisellä kierroksella am-radan 1. väylällä heittivät Nina ja Kalle Lunkka siirtämällä pelivälineen suoraan lähtöpaikalta mukiin. Toisella kierroksella ykkösiä korttiin kirjattiin niin ikään am-radalla mutta väylällä 9. väylällä pari Tomas Simons ja Jesse Sipiläinen, väylällä 13. pari Mika Toivonen-Flinkman ja Kai Flinkman sekä väylällä 14. Kasperi Ijäs ja Petri Virtanen.

Masters-sarjan voitto ratkaistiin Sudden Death:llä, katso siitä Facebook-video linkistä, voitosta kamppailivat parit Tomi Korpinen, Sami Karvonen & Jani Vuori, Sampo Syrjäläinen. Avoimen sarjan voittanut pari Kasperi Ijäs ja Petri “pientä kalaa” Virtanen kortitti toisella kierroksella 24-väylän layoutilla uskomattoman -21 tuloksen. Tulos pelattiin am-radan ja kids-radan yhdistelmällä siten, että am-radan väylät 1-9 pelattiin BestShottina, väylät 10-18 Alternate ja kids-radan kaikki 6 väylää Wörsthottina. Hurja suoritus! *nostaa hattua*

Tapahtumana Hupi-SM on osallistujien iloon palaamisen lisäksi myös hyväntekeväisyyttä, sillä kilpailun kaikki tuotot käytetään suoraan kaikkia ihmisiä täysin ilmaiseksi palvelevien Heinolalaisten frisbeegolf-ratojen ylläpitoon ja kehittämiseen. Kiitos jokaiselle osallistujalle, talkooihmisille, kioski-henkilökunnalle (Go Team Seijat!) ja yhteistyökumppaneille sillä YHDESSÄ saimme kerättyä ratojen ylläpitoon kaikkien kulujen jälkeen ennätyksellisesti lähes 2000 euroa! KIITOS JOKAISELLE <3

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Himoittujen Hupi Suomen Mestaruus -pokaalien lisäksi tapahtumaan osallistuneille arvottiin ja heitä palkittiin yhteistyökumppaneidemme tuotteilla ja lahjakorteilla, kiitos:

Tapahtuman järjestelyt ja Kippasuon rata saivat tapahtuman osallistujilta laajalti kehuja ja kiitosta! Kehityskohteitakin tunnistettiin ja jotta voimme jatkossa palvella kaikkia paremmin niin aiomme ottaa myös opiksi.

Tapahtuman jälkeen Kippasuon PRO-rata nousi FGR.fi -palvelun käyttäjäarvosteluissa sijalle 2. Suomen kaikkien yli 670 radan joukosta, joten on aivan varma, että Hupi-SM järjestetään 2020 uudelleen, mutta isommin! Tapahtuman järjestäjät ovat erittäin kiitollisia saadessaan järjestää tätä hupi-kilvoittelua upeille osallistujille <3

Käy arvostelemassa: AM Kippasuo ja PRO Kippasuo. Kiitos!

Kuvakaappaus FGR.fi etusivulta 6.8.2019

Jos tykkäät Kippasuon radoista ja haluat tukea yhteistä hyvää niin voit kannattaa toimintaa LDG-kaupassa, liittyä kannatusjäseneksi ta etsiä meille yritysasiakkaita (firmagolf/mainokset). Jokainen euro käytetään meidän kaikkien yhteisten frisbeegolf-ratojen kautta meidän kaikkien hyväksi.

Aivan pieni ei ole tapahtuman vaikutus Heinolan matkailuun, sillä sadoista tapahtuman pelaajista useat majoittuivat paikkakunnalla, kaikki söivät&joivat, käyttivät takseja ja jotkut lähtivät vielä tarkistamaan myöhäisillan ravintolaelämää. Kaikki nämä ovat tervetulleita matkailueuroja Heinolaan.

Yhdistyksemme tavoitteena on elinvoimaistaa Heinolaa ihmisten liikuttamisen ohella myös matkailun näkökulmasta kehittämällä tapahtumien lisäksi Kippasuon frisbeegolf -puistosta nykyistäkin suositumpi matkailukohde, jonne lajin harrastajat haluavat tulla pelaamaan kauempaakin. Tätä tehdään ihmisiltä ihmisille, pelaajilta pelaajille: Kippis2020 <3

HUPI-SM TULOKSET

Hole-in-onet:

 • AM #1 : Nina Lunkka, Kalle Lunkka
 • AM #14: Kasperi Ijäs, Petri Virtanen
 • AM #13 Mika Toivonen-Flinkman, Kai Flinkman
 • AM # 9 Tomas Simons, Jesse Sipiläinen

CTP-voittajat:

 • Kotipizza CTP am8
  – Sirpa Pitkäkangas, Kalle Johansson, 65cm
  – Aleksi Ahde, Juha-Antti Rissanen, 241cm
  Katso LIVE-video (lisää kuvagalleriassa)
 • Kusmiku Burgeri CTP pro21
  – Mikko Auvinen, Henry Liukkonen, 8x cm
  – Jani Vuori, Sampo Syrjäläinen, 62cm

Kultaiset tiskiharjat (sarjojen viimeisille 1. krs jälkeen):

 • Avoin (A): Max Kortelainen, Jani Soini
 • Avoin (B): Riku Salo, Topi Myllynen
 • Seka: Niko Kontkanen, Hanna-Kaisa Sorjonen
 • Masters: Antti Kohvakka, JP Santala

MysteryBox (eniten heittoja kilpailussa):

 •  Katja Tuomola ja Veeti Lehkonen 168.

 

HUPI-SM AVOIN:

 1. Kasperi Ijäs & Petri Virtanen 120,
 2. Petteri Jurva & Eemeli Härkönen 122,
 3. Johan Nykänen & Markus Sundell 124

HUPI-SM NAISET:

 1. Essi-Noora Jylänki & Jonna Kettunen
  (toinen naiskilpapari joutui perumaan kilpailua edeltävänä päivänä)

HUPI-SM SEKA (nainen+mies): 

 1. Tommi Nyberg & Kristiina Sylman 122
 2. Jenni Karppinen & Tomi Heinonen 131
 3. Jenni Grönvall & Tuomas Kaukomaa 132

HUPI-SM MASTERIT (yli 40v.):

 1. Tomi Korpinen & Sami Karvonen 124 (SD)
  Katso Sudden Death -ratkaisu LIVE!
 2. Jani Vuori & Sampo Syrjäläinen 124
 3. Pasi Pyykkönen & Lasse Jokinen 136

Kaikki tulokset Hupi-SM 2019 -metrixissä.

 

Parhaan tapahtumakuvan Instagram-kilpailusta 2020 Hupi-SM kutsun voitti Maarika_s!


Loppuun pieni tiedotus:
 Jatkossa löydät kaikkien Hupi-SM -tapahtumiin liittyvän koottuna yhteen paikkaan www.hupism.fi ja www.hupi-sm.fi

 

Kiitos vielä kerran aivan jokaiselle! Ensi vuonna uudestaan _o/

Iloa kesääsi!

ps.
Jos tykkäsit jutusta niin laita jakoon: