LDG jäsenmatka 3.8.2024

LDG jäsentoimikunta järjestää jäsenmatkan Sipooseen elokuun ensimmäisenä lauantaina 3.8.2024. Tapahtuma on suunnattu kaikille LDG jäsenille. Jäsenmatka on oiva mahdollisuus tutustua toisiin alueen frisbeegolfaajiin taitotasoon katsomatta. Toivommekin näkevämme pitkän lajihistorian omaavien jäsenten lisäksi tuoreita kasvoja mukana matkalla – tärkeintä on yhteinen kiinnostus frisbeegolfiin. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Aamupäivällä pelataan yhden kierroksen kilpailu Sibbe Disc Golfissa, jonka jälkeen siirrymme lounastamaan ravintola Snössä. Lounaan jälkeen pelaamme päivään vielä toisen 18-väyläisen kierroksen Talman frisbeegolfradalla.

Reissun kustannuksista matkat ja Sibben ratamaksu hoituvat todennäköisesti seuran puolesta ja jos haluaa syödä Snössä, se jää itselle maksettavaksi. Kapasiteetti seuramatkalle on 25 henkeä, josta 7 paikkaa on jo alustavasti varattu.

Lisätiedot ja kyselyt matkanjohtajalle:
Lauri Pekkala
jasentoimikunta@ldg.fi
0442306901