Kippasuo Pro on maailman 5. paras rata [päivitetty 6.3.]

Päivitetty 6.3.2022
Tällä sivulla on seuranta liittyen Kippasuo Pro-radan 5. sijan julkaisuihin.


Unelmat ovat tulleet todeksi!

Maailmanlaajuisesti käytössä oleva Udisc-appilikaation kautta sadat tuhannet pelaajat kirjaavat tuloksiaan sekä arvostelevat pelaamiaan ratoja. Vuosittain julkaistavassa top-100 listauksessa Udiscin käyttäjät olivat arvostelleet Heinola DiscGolfPark Worldin Kippasuo Pro -radan maailman 5. parhaaksi radaksi 80 maan yli 13 000 radan joukosta. Pro-radan pääkumppani on K-Citymarket Heinola.

Kiitos tästä huimasta sijoituksesta kuuluu aivan jokaiselle Kippiksen menestystarinaa millä tahansa tavalla edistäneelle henkilölle, yritykselle tai toimijalle. Erityiskiitos Heinolan kaupungille sekä jokaiselle LDG-jäsenelle ja kullekin talkoissa touhunneille.

– Jere Pohjankoski

Mediaseuranta

Klippi Urheilucast-podin maininnasta:

Alla Radio Suomi Lahden haastattelu omana tallenteena:

Miten tähän on päästy?

Tämä Udiscin valinta on merkittävä LDG:lle, sillä yhdistys on tehnyt yli 16 vuotta töitä parempien frisbeegolfin harrastusmahdollisuuksien puolesta Heinolan alueella. Ensin LDG teki yhtä rataa, mutta sitten siitä tuli liian vaikea kaikille joten yhdistys päätti tehdä helpompia ratoja lapsille ja amatööreille. Näiden valmistumisen jälkeen palkittu Pro-rata oli mahdollista saattaa lopulliseen muotoonsa Kippis2020 -hankkeella.

Kippis on ilmaiseksi kaikkien käytettävissä aina kun kalenterissa ei ole tapahtumia. Yksi tapa tukea radan ylläpitoa ja kehitystä ovat vapaaehtoiset ratamaksut ja toinen on Kippis.org -kannatustuotteet. Tiesitkö, että jokaisella Kippis-tuotteella saat aina kaksi heittoa pois kierrostuloksestasi? Tämä on todistettu. Ilmiön taustalla on frisbeespiritin henkinen tuki, sillä Kippis-tuote ylläsi tunnet olevasi Hyvien Puolella.

Juhlakiekko?

Suuresta Uutisesta tullaan tekemään kaudelle 2022 Juhlakiekko, jonka kuvan suunnittelee @deadfishartwork

Lisätietoja Juhlakiekosta viimeistään toukokuussa koska silloin Kippiksellä pelataan Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailu.

Tiesitkö, että Kippiksen logot ja lähes kaikki radalla näkemäsi grafiikat on tehnyt frisbeespiritin tiivistymä nimeltä Känts Design?

Nyt tiedät.

Kippis – nähdään radalla!

 

Yle Uutiset Häme 8.2.2022 – Kippasuo mainitaan 4 min 15 sekunnin kohdalla.

Kippasuon Pro -radan pääkumppani on K-Citymarket Heinola

psst, kiva kun luit tänne asti. Paina jakonappia ja kerro kavereillekin!