Nikko Locastro Kippiksellä ja uusi rataennätys Kippasuon Am-radalle

Kippiksellä kävi 4.5.2022 kaksi mainitsemisen arvoista asiaa.


Ensimmäinen

Amerikkalainen frisbeegolfin huippupelaaja Nikko Locastro kävi Kippiksellä ja 4.5. ja järjesti lajin harrastajille klinikan sekä osallistui Am-radan viikkokilpailuun, jossa hän pelasi -13 tuloksen hänelle ennalta tuntemattomalla radalla.

Viikkokilpailuun lähdössä Lasse Tervo, Nikko Locastro, Otto Degerman, Mikko Myöhänen ja Heikki Kietäväinen

Toinen

Heinolan LDG:tä edustava Mika Tontti (Metrix | PDGA) pelasi viikkokilpailussa 4.5. Heinolan Kippasuon Am-radan frisbeegolfin viikkokilpailussa uuden kaikkien aikojen rataennätyksen -16, joka tarkoittaa käytännösssä sitä, että 18 väylän radalla Mika heitti 16 väylää vain kahdella heitolla ja kahdella väylällä hän tarvitsi kolme heittoa.

Aiempi rataenntäys -15 on sekin pelattu kahden vuoden aikana vain viidesti nimekkäiden huippupelaajien viikkokilpailuvierailuilta. Nähtäväksi jää milloin tällä melko helpolla radalla nähdän ensimmäinen “täydellinen kierros”, jossa tulos on 18 alle tai enemmän.


Kyseisen kilpailun tulokset: https://discgolfmetrix.com/2084826
Radan parhaat kierrokset ja muut statsit: https://discgolfmetrix.com/course/19928

Kippasuon Am-radan parhaat tulokset kirjattuna Metrixiin: