NDGE muistelua ja NDGE 2016

NDGE tulee sanoista Nurmijärvi Disc Golf Experience ja mieleen painuva kokemus se on ollut joka kerta.

NDGE menneiltä vuosilta

Seitsemäntoista vuotta sitten vuonna 1999 ajatus omasta frisbeegolf-yhdistyksesta odotti vielä jäsenten täysi-ikäisyyttään. Tänä samana vuonna ´99 olivat perustajajäsenet Jere Pohjankoski ja Teemu Hartoularis käyneet ensimmäisessä Heinolan ulkopuolisessa kilpailussaan Nurmijärvellä, jolloin lauantaina pelattiin Rajamäellä hyvässä syyssäässä ja sunnuntaina saimme nauttia Nurmijärven golf-keskuksen upeasta miljööstä – vaakaan satavassa loskasateessa. Alla kuva lauantailta Rajamäeltä.

NDGE_1999

NDGE vuodelta 1999.Jere vasemmalla ja Teemu viides oikealta (takarivissä).

 

Kokemuksena vuosi 1999 oli niin unohtumaton, että mainitut perustajajäsenet houkuttelivat seuraavana vuonna 2000 mukaan lisää Heinolalaispelaajia. Mukana tällöin oli aiemmin mainittujen lisäksi kolmas perustajajäsen Tero Viinikainen, nykyinen pitkäkäsi Jesse Pohjankoski, Tero Saukkonen, Markus Korhonen.

 

NDGE_2000

NDGE 2000. Keskellä Teemu ja Tero. Heidän vasemmalla keskellä Tero Saukkonen, Jesse Pohjankoski (keltainen lippis) ja Markus Korhonen (RIP.). Jerestä näkyy vain lippis 😀

 

Vuosi 2016

Tuli vuosi 2016 ja kilpailunjärjestäjän Jari “Väykkä” Väyrysen kutsumina saimme kunnian osallistua NDGE:n versioon 2016. Rata oli upeassa kunnossa ja järjestelyt kaikin puolin otettu huomioon. Keskuksen klubitalo oli harmillisesti palanut talvella, mutta ei se haitannut paikalle kokoontuneiden frisbeegolffareiden tunnelmaa.

Paikalle olis saapunut huomattavasti enemmän väkeä kuin ensimmäisinä vuosina – onhan lajikin edistynyt paljon ja laaja-alaisesti.

NDGE2016_ryhmäkuva

LDG:n edustus vuonna 2016:

LDG Nurmijärven golf-keskuksessa 2016

LDG Nurmijärven golf-keskuksessa 2016

 

Vuonna 2016 yksi pelikierros kesti noin 5 tuntia ja aloitettuamme pelaamisen noin klo 9.15 päätimme kierroksen vasta 14.15. Tässä vaiheessa seurasi keskeytyksiä kun Jeren ja Teemun mehut loppuivat ensimmäiselle kierroksen jälkeen pitkän frisbeegolfin pelaamistauon jäljiltä. Villellä niskakivut veivät pelinautinnon, joten neljästä vain yksi jaksoi pelata loppuun asti. Go Jesse!

 

Ryhmäkuvat

Tälläisissä porukoissa pelattiin ensimmäinen kierros.

NDGE2016_JereTeemu

Toinen oikealta on Janne Hilden, joka oli myös mukana ensimmäisessä NDGE:ssä (historiakuvan 4. vasemmalta.)

 

NDGE2016_JesseVille

 

Fiilistely kuvia

Kai ne tuloksetkin jossain on, mutta enemmän tämä oli sellainen fiilistely reissu. Katso näitä kuvia:

JokuVäyläMaisema

Väylä5

Saatiin me välillä rakeitakin. Tuli mieleen vuosi 1999. Se oli legendaarista.

 

LDG:n kuvat ja ratakartat löydät tästä kilpailusta löydät tästä: http://sleijeri.1g.fi/kuvat/LDG/2016/NDGE2016/

Lisää kuvia NDGE 2016:sta löydät tästä: http://rikman.kuvat.fi/kuvat/NDGE2016/

 

Hits: 296