Putt-radan ennätyskierros Casey Whiten youtube-videolle!

Kippasuon prinssinäkin tunnettu Heinolan LDG:tä ja Kippiksen junioritiimiä edustava Tuomas Pääkkönen vieraili Amerikkalaisen ammattilaisfrisbeegolfaaja Casey Whiten youtube-videolla vastaamalla hänen putt-radan haasteeseen. Kippiksen Putt-radalla on 9 koria, joista jokaisella on 3 heittopaikkaa eri etäisyyksillä ja kulmilla/esteillä korista. Yhdessä tämä muodostaa 27 puttiheiton mittaisen radan mikä haastaa pelaajan puttitaidot kaikilla erilaisilla tavoilla.

Kierroksen aikana Tuomas upotti monta upeaa puttia ja vaikka osa heitoista tuli ketjuista ulos tai kimposi raudoista pois niin silti Pääkkösen tulokseksi kirjattiin huima 19 onnistunutta puttia 27 yrityksestä. Casey Whitelle kirjattin 14 suoritusta, joka on varsin hyvä tulos sekin sillä saman tuloksen on pelannut suomalainen ammattipelaaja Lauri Lehtinen.

Kippiksen puuhamiehenä tunnettu Jere Pohjankoski kommentoi, että “Normaalille pelaajalle 10 onnistunutta puttia on hyvä tulos ja noin 15 onnistuneen putin tulosta voidaan pitää erittäin hyvänä. Tuomaksen lähes saavuttama 20 heiton tulos on erinomainen, lähes ilmiömäinen!”

Caseyn tasosta jotain kertoo se, että hän sijoittui juuri Amerikan Pro Tourin Ledgestonen arvostetun Elite-tason osakilpailussa seitsemännelle sijalle, josta hän tienasi lähes 3000 dollaria. Hän tuli käymään Heinolassa yhdessä maailmanmestari Avery Jenkinsin kanssa Nokialla pelatun European Openin jälkeisenä maanantaina vain päivää ennen paluulentoa takaisin rapakon toiselle puolelle. “Olimme erittäin tyytyväisiä kun pääsimme pelaamaan Suomen parhaaksi arvostellun radan”, totesi Avery lähtiessään kotimatkalle.

Tulevana viikonloppuna nähdään miten Tuomas pärjää Kippiksellä pelattavassa Junioreiden SM-kilpailussa.

Kierros on nähtävissä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=1A4QoXxul0E

Casey: https://www.pdga.com/player/81739
Ledgestonen kisa:https://www.pdga.com/tour/event/65115

Pro-radan kierros jossa myös Avery Jenkins on mukana: https://www.youtube.com/watch?v=tDfS7khAGmM