Tee hyvää ja hanki Kippiksen MysteryBoxi vähävaraisille perheille Joululahjaksi

Kippiksen suositulle MysteryBoxille on toivottu toimitusta myös hyväntekeväisyyteen ja nyt tilata tuplasti hintansa arvoisen Kippiksen MysteryBoxin normaalisti itsellesi tai lahjaksi, mutta uusi toimitustapa kuljettaa tilauksesi hyväntekeväisyyteen vähävaraisille perheille.

Miten käytännössä?
Toimitamme tilauksia noutona sekä Postitse ja nyt MysteryBox-kampanjan ajan hyväntekeväisyyteen toimitettavat tilaukset kuljetamme 50% Heinolan sosiaalitoimen kautta ja 50% Diakoniatyön kautta eteenpäin koska he tuntevat parhaiten apua tarvitsevat <3

  • Yksityistilauksien maksu luotettavasti yleisillä verkkomaksutoiminnoilla (Paytrail)
  • Yritystilaukset tarvittaessa myös laskutuksella (kirjaa laskutustiedot lisätietoihin).

Hyväntekeväisyystilauksissa toimitusosoitteella ole merkitystä, voit kirjoittaa siihen esimerkiksi oman koti- tai yritysosoitteesi.

Yhden Kippiksen MysteryBoxin hinta on 49 euroa ja se sisältää käytännössä 5 kiekkoa sekä extra-tuotteita. Kiekoista yksi on Signature-kiekko ja 2-3 kpl Premium-muovin kiekkoja. Hyväntekeväisyyteen toimitettaviin boxeihin laitamme lisäksi esitteet lajista.

Tilaa täältä yksi tai useampi Kippiksen MysteryBoxi.

Kiitos kun olet mukana Kippiksen tarinassa <3

ps.
Olisi kiva jos jakaisit tätä sivua eteenpäin nyt 2023 marraskuun lopulla & joulukuun alkuviikoilla.