HEINOLA OPEN 2016

SFL-kisakone: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/585
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/490664411139524/

Kilpailu tuli ja meni.


Tämä Heinola Open on jo 15. Heinola Open, melkoinen saavutus sekin näin LDG:n 15-vuotisen taipaleen aikana. Muutaman kerran on järjestäminen jäänyt välistä seuraltamme, mutta ennen LDG:n perustamista kilpailua järjesti Heinolan alkuperäispelaajat ilman varsinaista seuraa.

Heinola Open on kaikkina näinä vuosina ehtinyt olemaan niin SM-sarjan osakilpailuna kuin vain paikallismestaruuden ratkaisijana, mutta joka kerta on lopulta katsottu kenen sipuli hajoaa, kenellä se kestää parhaiten ja kuka osaa pelata teknisesti antsaa hyssessä. Tänä vuonna monen vuoden tauon jälkeen Heinola Open palaa Suomen frisbeegolf-liiton alaiseksi kilpailuksi kaksi päiväisenä erilliskilpailuna.

Perjantaina pelaamme vanhaan tuttuun tapaan kaikille avoin parigolf Kippasuon frisbeegolf-puistossa. Tähän osallistuakseen ei tarvitse osallistua itse kilpailuun tai omata lisenssejä/jäsenyyksiä, riittää kun tulee paikalle. Myös ilmoittautuminen parigolffiin tapahtuu paikanpäällä.

Lauantaina ja sunnuntaina alkaa varsinainen kilpailu, jossa pelaamme Heinolan upeilla vanhoilla radoilla:

  • Lauantaina pelataan historian ensimmäistä kertaa yhdistelmänä Harjun&Vesitornin puistoissa yhdistettynä tämä Urheilupiston vanhaan rataan saaden aikaan yhteensä laajempi ratakokonaisuus.
  • Sunnuntaina pelaamme Kumpelin Möljän puiston alueella veden äärellä.

Kaiken kaikkiaan näillä radoilla ei kyse ole niinkään siivuttamisesta, eli pitkälle heittämisestä, vaan mukavasta frisbeegolfista tarkkuutta, tekniikkaa ja peliälyä vaativilla väylillä upeissa maisemissa.

Tervetuloa Heinolaan, Heinola kyllä opettaa <3

Perustiedot:

  • Parigolf: Perjantaina 12.8. kaikille avoin, osallistuminen 5e/pari
  • Pelaajamäärä: max. 90.
  • Väylät: 4 * 13/18-väylää (Väylämäärät varmistuu lähempänä tapahtumaa)
  • Osallistumismaksu: MPO, FPO ja MPM 20e, MJ2 10e
  • Payout: 80%, Palkitaan Top-25%, riippuen luokkien osallistujamääristä. Amatöörien ja MJ2-luokan palkinnot DGStore.fi lahjakortteina.

Aikataulu ja kokoontumispaikat tarkentuvat myöhemmin.