Heinolaan junioreiden yksilö- sekä avoimen parigolfin SM-mitaleita

Heinolalaista Lords of Disc Golfia edustavat Teemu Korhonen ja Atte Raappana pokkasivat SM-mitalit viikonloppuna Peurungassa järjestetyissä frisbeegolfin junioriluokkien SM-kilpailuissa. Alle 12-vuotiaiden sarjassa kilpailleet Korhonen ja Raappana kävivät läpi kilpailun tasaista kamppailua kärkisijasta jyväskyläläisen Veikka Hakkaraisen kanssa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hakkarainen johti tuloksellaan 72 (+10) perässään Korhonen 74 (+12) ja Raappana 76 (+14). Toisella kierroksella parhaasta tuloksesta vastasi Korhonen 71 (+9) nousten heiton päähän Hakkaraisesta. Raappanan hieman heikompi kierros pudotti hänet kymmenen heiton päähän kilpailun kärjestä. Sunnuntaina pelatulla finaalikierroksella tasaisen varmasti esiintyneet Hakkarainen ja Korhonen kävivät tiukkaa taistelua Suomen mestaruudesta. Johto vaihteli kierroksen aikana puolin ja toisin. Kun kaksi väylää oli jäljellä, tilanne oli tasan. Toiseksi viimeisellä väylällä Korhosen birdie-putti tuli epäonnekkaasti ulos korista ja Hakkarainen käytti tilaisuuden hyväksi ja laittoi oman birdie-puttinsa sisään. Viimeisellä väylällä Hakkarainen kesti paineet ja varmisti par-tuloksella Suomen mestaruuden. Korhosen oli tyytyminen hopea mitaliin kahden heiton marginaalilla ja pronssiin tyylitteli Raappana tykittämällä viimeisellä kierroksella sarjansa parhaan kierrostuloksen 69 (+7) jääden lopulta neljä heittoa Korhosesta.

Tunnelmia pojat kuvaavat seuraavasti.
Raappana: “Toinen kierros oli suht huono. Pidin pään kylmänä niin sain paremman viimeisen kierroksen”
Korhonen: “Hyvä fiilis! En olisi uskonut, että tähän asti pääsen. Tämä on vaatinut kovaa harjoittelua.”

Tulokset löytyvät osoitteesta: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/581/katso/leaderboard

SM-parigolf

Parigolfin SM-kilpailut pelattiin pari viikkoa sitten Hyvinkäällä, josta Heinolaan SM-hopeaa toi tuttu kaksikko nimeltä Koivu & Ahokas! Nää kaverit on pelanneet tänä vuonna melko tasokasta peliä ja lajin Heinolalaismenestys näyttää erittäin hyvältä tulevaisuudessakin.

Parigolfista lisää täältä: http://frisbeegolfliitto.fi/2016/09/05/parifrisbeegolfin-suomen-mestarit-2016/