Orimattila MashUp 29. – 30.04.2017

 

Kaksi viikkoa oli pientä taukoa viimeisimmästä Frisbeegolfliiton alaisesta kilpailusta ja sopivasti tämä kilpailu sijaitsi lähellä, niin päätettiin kolmen seuran jäsenen voimin lähteä kokeilemaan Orimattilan rataa.

Ensimmäinen kierros päästiin pelaamaan melko tuulisessa kelissä, joka vaati hieman totuttelua osalla Orimattilan tiukoista metsäväylistä. Puut kolisivat useaan otteeseen, eikä puttaaminen lähietäisyydeltäkään tuntunut onnistuvan kovien puuskittaisten tuulten arvaamattomuudesta. Ensimmäisen kierroksen seuran parhaasta tuloksesta vastasi Samu Rusila, pelaten 64 (+5).

Toiselle kierrokselle lähdettiin hyökkäämään, saman teki myös sääolosuhteet ja kovan tuulen lisäksi lähes koko kierroksen taivaalta satoi räntää, mitä kierroksen aikana kerkesi kasaantua n. 5 senttiä. Kovaa mentaalista taistelua kierroksen pelaaminen vaati, mutta kierros saatiin päätökseen ja Lapinmäki sai tyytyä tulokseen 67 (+8), jolla hieman sai nostettua sijoitustaan ensimmäisen kierroksen jälkeen.

 

Kuvat toisen kierroksen väylältä 2, lähtöpaikalta ei meinannut koria nähdä, mutta vahingossa vastatuulessa flipannut kiekko päätyi kuin ihmeen kaupalla korin viereen. Tämä oli jotakuinkin kierroksen ainoa onnistuminen.

Uusi päivä ja uudet kujeet. Rusila ja Suistomaa jättivät leikin kesken ensimmäisen päivän jälkeen eivätkä tulleet enää puita kolistelemaan Orimattilaan sunnuntaiksi. Onneksi keli oli huomattavasti eilistä parempi, se myös näkyi Lapinmäen tuloksessa. Vaikkakin koko kierros oli taistelua puttaamisen kanssa, niin kierrostulokseksi saatiin taisteltua 61 (+2).

Kilpailun kokonaistulokset katsottavissa Suomen Frisbeegolfliiton Kisakoneessa.