1770 x KIITOS!

1770 x KIITOS JOKAISELLE uusien aloittelija ratojen joukkorahoituksessamme mukana olleelle rahoittajalle ja yhteistyöntekijälle sekä jokaiselle LDG:n jäsenelle kampanjan markkinoinnissa. Teidän kaikkien avulla keräsimme 1770 euroa ratahankkeen hyväksi. Koska jokaisella pienelläkin asialla on suuri vaikutus niin siksi meitä kaikkia tarvitaan, jotta yhteinen ratahankkeemme saadaan toteutumaan 🙂

Jos joukkorahoitus livahti ohitsesi niin voit edelleen auttaa kahdella tavalla:

  1. Tutkimalla palveluitamme ja jakamalla niistä tietoa tutuillesi, pomollesi tai somessasi
  2. Ottamalla yhteyttä ja kertomalla halustasi tukea ratahanketta tavalla xyz

Joukkorahoitukseen liittyviin vastikkeisiin liittyvät kontaktoinnit rahoittajille tehdään elokuun [EDIT: lokakuun] aikana. Jos vastikkeesi on mallia ohjaus/valmennus niin voit ottaa meihin yhteyttä myös meihin päin.

[EDIT 15.5.2018: mesenoijien vastikkeet ovat toimituksessa nyt touko-kesäkuun aikana]

Kiitos vielä kerran ja iloa päivääsi ystävä _o/

 

ps. laita tämä jakoon niin ehkä jostain löytyy lisätukea hankkeen hyväksi, kiitos!