ISOT-talkoot 7.10.2017: Lähtöpaikat jiiriin

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

  • Teitä oli paikalla niin paljon, että saatiin hommat maaliin!
  • Kuvat talkoista tulevat perästä kun saadaan ne ladattua galleriaan.

———

Nyt on semmonen homma, että näihin talkoisiin tarvitaan porukkaa, jotta saadaan radat valmiiksi 14.10. avajaiskisaan mennessä. Talkoolaisille tarjotaan virvokkeita sekä koko päivän mukana oleville tarjotaan myös ruoat (Kusmiku).

Agendalla:
Tämän päivän aikana laitetaan 22 lähtöpaikkaa tekonurmille, joten kiirettä piisaa ja väkeä tarvitaan tiimeihin. Jos oot joskus miettinyt tulevasi talkoisiin niin tule lauantaina 7.10. ja pakota kaverikin mukaan 🙂

Plääni:
– Aloitellaan klo 9 Kippasuon parkkipaikalla
– Tärykone-ryhmä menee edeltä ja tamppaa kivituhkan valmiiksi
– Matto-ryhmä tulee perästä ja laittaa maton paikoilleen ja ruuvaa kiinni
– Hienon hiekan levittäminen tekonurmimaton päälle
– Siistimisryhmä tulee perästä ja siistii lähtöpaikkojen reunukset kauniin tasaisiksi ja kylvää nurmikon pintaan. Tarvittaessa haetaan mönkkärillä lisää kivituhkaa jotta saadaan nätiksi/tasaiseksi vauhdinoton kannalta.
– AM-kippasuon ja KK:n radan infoboardien pystyttäminen

 

Talkoita johtavat varapuheenjohtaja Ville “Bear Grylls” Tähkänen ja ratavastaava Petri “Puuha Pete” Kallio.