Tomi Tikko LDG:n mestariksi!

Lauantaina 15.10.2022 Kippiksen Am- ja Pro-radoille rakennetulla erikoisradalla pelattiin LDG-yhdistyksen mestaruuskilpailu. Mestaruudet ratkottiin sarjoissa: avoin, naiset, juniorit 15 sekä masterit (yli 40v.).

Avoimessa sarjassa tiukan kamppailun jälkeen voiton vei Tomi Tikko (115) vain yhden heiton erolla Kippiksen junioritiimin Nikola Arkkoon (116). Menneiden vuosien Heinolan mestari Pasi Putus jäi kolmanneksi viiden heiton erolla kärkeen (120). Kuva avoimen sarjan podiumista tekstin alussa.

Naisten sarjassa ylivoimaiseen voittoon pelasi Riikka Sammalkorpi 31 heiton erolla ennen toiseksi sijoittunutta Marit Gréniä. Riikan tulos 148, Marit 179. Kolmanneksi sijoittui Katja Tuomola tuloksella 190.

Juniorit 15 -sarjassa voiton vei Kippiksen junioritiimiä edustava Tuomas Pääkkönen 134 heitolla, jolla sai kolmen heiton eron toiseksi tulleeseen Jami Kuhaseen (137). Kolmanneksi junioreissa pelasi Arttu Rossi (154).

Kokeneempien pelaajien Masterit-sarjassa voiton pelasi Heinolan frisbeegolfpalvelua edustava Henry Liukkonen tuloksella 125. Toiseksi tullut Jani Winterhalter pelasi saman tuloksen kuin Henry ja voittaja ratkaistiin sudden death -pelillä. Kolmannelle sijalle ylsi Marko Kaikonen (141).

Kannattaa lukea Itä-Hämeen Tuomo Seppälän kirjoittama koko sivun juttu Itä-Hämeestä: