Kippasuo Pro maailman 10. paras rata vuonna 2023

Maailmanlaajuisessa käytössä olevan Udisc-applikaation käyttäjien arvioiden perusteella Heinola DiscGolfPark Worldin rata Kippasuo Pro on maailman 10. paras rata vuonna 2023. Viime vuonna 2022 Kippasuo Pro-rata oli arvoituna listan viidenneksi.

Maailmassa on noin 13 000 frisbeegolfrataa 80 eri maassa, joten pelkästään 100-listalla oleminen on kunnioitettava suoritus.

Kippiksen päävastaava ja LDG:n perustaja Jere Pohjankoski on tyytyväinen top-10 sijoituksesta. Vaikka sijoitus listalla “tuplaantui” viidennestä kymmenenneksi niin silti olemme koko seurana tyytyväisiä koska kärkijoukossa olevat radat ovat kaikki todella, todella upeita.

Pidetään yhdessä huolta siitä, että Suomalainen rata pysyy maailman top10:ssä jatkossakin. Hanki kannatustuote tai maksa vapaaehtoinen ratamaksu kun käyt pelaamassa. Kaikki tuotot käytetään Kippiksen hyväksi!