Kippasuon Lasten radalle opastetaulut / DIILI PÄÄTTYNYT

TÄMÄ DIILI ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos OT-Control

—————————–

Kippasuon frisbeegolf-puistossa on AM- ja Pro-ratojen lisäksi myös lasten rata, jolta kuitenkin vielä puuttuu kunnolliset lähtöpaikat ja opasteet. Olemme saaneet huippudiilin opastetauluista ja meidän yhdistyksellä on tarpeet rakentaa tekonurmi-lähtöpaikat muilta osin.

Nyt etsimme mainostajaa hankkimaan yritykselleen 6 lähtöpaikkamainosta lastenradalle hintaan 500€. Hinta sisältää 6 väyläopastemainosta (kuva alempana) sekä some-julkaisun (tai kaksi) missä yrityksesi logot näkyvät tuhansille paikallisille ihmisille sekä lajin harrastajille ympäri maan.

Alla Lastenradan tämän hetkinen ratakartta:

Taustaa:
Kippasuon 5 väyläinen lämmittelyrata on ollut pelattavissa jo muutamia vuosia vain maalikorien ja merkittyjen lähtöpaikkojen avulla. Monet nuoret, aloittelijat ja perheet tykkäävät pelailla siinä samoin kuin ‘ammattilaisetkin’ lämmittelevät siinä heittokättään ennen varsinaista pelikierrostaan.

Nyt on tullut aika päivittää tuo tynkä lämmittelyrata aidoksi 6-väyläiseksi Lastenradaksi hankkimalla kunnolliset väyläopasteet ja rakentamalla asiaan kuuluvat tekonurmilähtöpaikat. Yhdistyksellämme on jo valmiina tarpeet rakentaa lähtöpaikat ja väyläopasteistakin on saatu huipputarjous, sillä grafiikat on jo piirretty (alla esimerkki) ja osa opasteistakin on jo maksettu palveluksilla toimittajalle, vain loppumaksu uupuu ja siihen tarvitsemme sinun apuasi!

Nyt etsimme mainostajaa, joka osaa nähdä kuuden väylän lasten-/lämmittelyradan hyötyarvon yritykselleen. Lue alta lisää siitä mitä voimme tarjota sinulle.

Myytävät mainospaikat sijaitsevat väyläopasteen vasemmassa alakulmassa, siinä missä Innova Europe:n logo on yllä olevassa mallikuvassa.

Nyt tarvitsemme enää 500€ saadaksemme opasteet tilaukseen. Tuota summaa vastaan saat mainospaikan radan JOKAISEEN VÄYLÄOPASTEESEEN (6kpl) vuosiksi eteenpäin, sillä nuo opasteet kestävät useita vuosia paikoillaan 24/7/365. Sopimukseen voidaan kirjata vaikka minimiajaksi vaikka 3 vuotta.

Tämä on nopeuskisa, sillä ensimmäinen yhteyttä ottanut saa diilin!
Sähköpostilla (info@ldg.fi) tai yhteydenottolomakkeella

 

Tätä ilosanomaa saa jakaa eteenpäin kunnes sopiva mainostaja löytyy. Kiitos.

EDIT: Mainostaja on löytynyt, kiitos http://www.ot-control.com

 

 

 

Hits: 297