Rataennätys, kävijäennätys ja kaksi holaria!

Eilen järjestetyissä viikkokilpailuissa kaikkien yllätykseksi tuuliseen päivään oli Kippasuon AM-rataa saapunut haastamaan jopa 36 kilpailijaa, joka on seuran historiassa kaikkien aikojen kävijäennätys viikkokisoissa.

Tasoituskilpailun voitti Risto Poikonen ja raakatuloksen Pasi Putus.

Totuttuun tapaan jatkuvasti miinukselle heittelevä Pasi Putus ei tuottanut pettymystä, vaan kirjasi uuden rataennätyksen heittäen kierroksen tulokseen 40 (-14), parantaen omaa aikaisempaa ennätystä yhdellä heitolla.

Kilpailussa todistettiin myös kaksi holaria, kauden neljännen kisaholarin heittänyt Mikko Myöhänen sekä ensi kertaa viikkokisoihin saapunut Janne Pylväinen.

Kilpailun tulokset selattavissa Metrixissä.

Lisää Heinolan viikkokisoista voit lukea täältä.