Kippasuon AM-radalle uusi rataennätys!

Pasi Putus on loistavassa syysvireessä nakutellessaan 2.10.2018 viikkokilpailuissa Kippasuon amatööri-radalle uuden rataennätyksen, joka on 15 heittoa alle ihannetuloksen 18-väylältä. Aiempi rataennätys -14 oli myös Pasin hallussa. Huonosti ei pelannut myöskään Timo Siren, joka 2.10. kilpailussa pelasi tuloksen -14 sivuten Putuksen aiempaa rataennätystä.

Pasin suoritus on hipoo täydellisyyttä, sillä yhdeltä väylältä Pasi otti jopa bogeyn, eli yhden heiton yli väylän ihannetuloksen. Yhden väylän ollessa PAR, kortitti Pasi rundillaan kaikkiaan 16 ‘pirkkua’, eli birdietä, eli yhden heiton alle väylän ihannetuloksen. Käytännössä melkein koko rata tyyliin avausheitto + putti, avausheitto + putti.

Ykkösen avausheitolla tuli oikein nasty skippi männystä puolueettomalle maaperälle. Lisäksi väylällä 6 tuli avaus ketjuista pihalle, joten siinä oli holari tosi lähellä. Ensi vuonna pelaan -18! – Pasi Putus

Kaikki kilpailun tulokset: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=823121

Amatööri-radan kaikki parhaat kisatulokset: https://discgolfmetrix.com/?u=course&ID=8630

Pasin suoritus noteerattiin myös paikallisessa Itä-Häme -lehdessä:

Lisää vuoden 2018 lehtiartkikkeleita löydät galleriastamme.