NBDG Ladies Series

NBDG Ladies Series on tyttöjen ja naisten oma PDGA-kisojen sarja. Sarja järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja tänä vuonna jatketaan lähes samalla konseptilla. Osakilpailut ovat yhden kierroksen kilpailuja ja ne pelataan arki-iltaisin eri radoilla. Finaalitapahtuma järjestetään lauantaina ja siinä pelataan kahden kierroksen kilpailu.

Kaikki sarjan tapahtumat ovat SFL:n ja PDGA:n alaisia sanktioituja kilpailuja. Osallistumiseen vaaditaan suomalaisilta pelaajilta voimassa oleva SFL:n kilpailulisenssi ja ulkomaalaisilta pelaajilta voimassa oleva PDGA-jäsenyys.

Sarja käynnistyy huhtikuun puolessä välissä ja siitä mennään noin kahden viikon välein aina elokuun lopulle asti. Sarja levittäytyy Uudenmaan ja Hämeen alueelle, kymmenelle eri radalle. Sarjan järjestää Natural Born Disc Golfer yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa.

Tervetuloa mukaan!

ALUSTAVA OHJELMA
Keskiviikko 17.4. | Kivikko, Helsinki
Torstai 2.5. | Nummelanharju, Vihti
Maanantai 13.5. | Puolarmaari, Espoo
Tiistai 28.5. | Sahanmäki, Hyvinkää
Keskiviikko 12.6. | Söderkulla, Sipoo
Keskiviikko 10.7. | Sibbe, Sipoo
Tiistai 23.7. | Ristikivi, Tuusula
(Elokuun alun kilpailu vahvistetaan myöhemmin)
Keskiviikko 21.8. | Karkkila
Lauantai 31.8. | Kippasuo Am, Heinola

Lisätiedot Disc Golf Metrixissä:
https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=884153&view=info

Osakilpailukohtaiset tiedot ja aikataulut löydät kunkin osakilpailun omalta Metrix-sivulta (pääsivun alasvetovalikosta).