Urheilugaalassa 2020

Torstaina 16.1.2020 järjestettiin Suomen Urheilugaala, jonka yhteydessä vuoden frisbeegolfaajaksi valittiin tällä kertaa Eveliina Salonen, Nummelan Frisbeeseurasta.
Lajin kokonaisvaltaisen kasvun kannalta on ollut hienoa, että frisbeegolf on 2010-luvun räjähtävän kasvunsa myötä noussut lajina muiden palkittavan arvoisten joukkoon kansallisella tasolla.

Heinolalaisena yhdistyksenä oli myös hienoa, kun Heinolan kaupunki oli ehdolla “Vuoden liikkuvin kunta” -äänestyksessä. Ehdokkuuden johdosta myös LDG:llä oli oma edustuksensa heinolalaisessa seurueessa nauttimassa gaala tunnelmasta. Vuoden liikkuvin kunta -äänestyksestä ei Heinolaan Uuno-palkinto lähtenyt matkaan.

Kokemuksena Urheilugaala oli suorastaan ainutlaatuinen ja oli upeaa päästä edustamaan seuraa sekä kaupunkia.

Joni Mattila, LDG
Kuvassa seuran jäsenistä Joni Mattila, Jesse Pohjankoski ja Jari Kovalainen.

Vuoden yleisöjoukkue Uunosta puolestaan kilpailtiin tapahtuman VIP-alueella yleisöseurueiden kesken, jossa heinolalaisista urheilun ystävistä koostettu Heinolassa Jyrää -joukkue otti voiton ja pääsi Hartwall Areenan -palkintolavalle ottamaan palkinnon vastaan.

Tapahtuma oli yksi hienoimpia kokemuksia, joihin olen päässyt osalliseksi. Se kaikki tunnelma, kunniotus, ilo ja naurut kuului sekä näkyi paikallaolijoista. Itselleni päällimäiseksi jälkikäteen mieleen jää varmasti lavalle pääseminen yhdessä joukkueen kanssa, se oli jotakin aivan uskomatonta. Kutsuisin itseäni urheiluihmiseksi ja tämä jää mieleen kokemuksena varmasti elämään jopa loppuiäksi. Näin kommentoi tuoreita muistoja ja tunnelmia Urheilugaalan jälkeen Joni Mattila.

Katso kaikki lajien parhaat:
https://urheilugaala.fi/urheilutoimittajain-liiton-lajien-parhaat-urheilijat-2019-valinnat-on-tehty/
Kaikki urheilugaalasta:
https://urheilugaala.fi/
Tunnelmointia reissusta myös Heinolan kaupungin Instagramissa:
https://www.instagram.com/heinolakaupunki/?hl=fi