Ratareissulla lähikunnissa

LDG:n toiseen aaltoon kuuluva kolmikko Ville Lillman, Riku Kankaanpää ja Joni Mattila tekivät tutustumis mielessä frisbeegolfmatkailu-päivän, jonka lopputuloksissa taisteltiin aina viimeisen radan viimeisille väylille asti. Reissun pääkohteeksi valikoitui suositteluiden johdosta täyspitkä Kuhmoinen DGP, joka on Kippasuolta reilun tunnin ajomatkan päässä. Lisäksi paluumatkalle osui sopivasti 18-väyläinen Padasjoki DGP sekä päivän huipentavaksi kokemukseksi 12-väyläinen Asikkala DGP.

Riku Kankaanpään putteri fore Asikkalassa väylällä #10.

Kuhmoinen DGP tarjosi monipuolisen radan täynnä erilaisia heittoja vaativia väyliä ja seurueen mielestä se oli ehdottomasti päivän paras rata. Siellä heittojärjestys vaihtui useita kertoja kun joku kolmikosta onnistui väylällä erityisen hyvin ja toiset kokivat väylän haasteet omalle pelilleen suuremmiksi. Radan ehdoton helmi seurueen mielestä oli artikkelikuvassakin esiintyvä koripaikka väylällä #3.
Tulokset ensimmäiseltä radalta Lillman +4, Kankaanpää +8, Mattila +9.

Pieneen tilaan tehty onnistunut kokonaisuus ja etenkin hyvin hoidetut puistoväylät loivat miellyttävän fiiliksen radasta.

Riku Kankaanpää #58379

Lounastauon jälkeen oli vuorossa metsärata monipuolisella ulkoilualueella Padasjoella. Rata oli tyypillinen metsärata, joka tarjosi korkeuseroja ja tarkkaa heittämistä. Radan maastossa liikkui muitakin ulkoilijoita, joten erityistä tarkkaavaisuutta oli syytä noudattaa kaikkien turvallisuuden sekä kiekkojen paikantamisen vuoksi.
Tulokset toiselta radalta Lillman +3, Kankaanpää +1, Mattila +0.

Radalla pääsin hyötymään timanttisesta fore kunnosta ja noin 10min ajomatkan päästä löydetty kahvila-ravintola Kelossissa nautittu ruoka jättivät mieleen erittäin miellyttävän kokemuksen.

Joni Mattila #53536

Päivän viimeinen rata Asikkalassa tarjosi erinomaisen päätöksen päivälle rennoilla väylillä ja upealla sijainnillaan. Vesistön rannalla kuitenkin tuuli tarjosi oman haasteensa seurueen puttipeliin, jossa muutenkin oli ollut huomattavia haasteita päivän mittaan.
Tulokset kolmannelta radalta Lillman -4, Kankaanpää +0, Mattila +0.

Asikkala DGP upea väylän #12 koripaikka.

Radat oli valittu päivän mittaiselle reissulle sopiviksi ja kaikki radat tarjosivat omalla tavallaan laadukkaan kokemuksen.
Lopputuloksissa Lillman varmisti hatunnoston arvoisen voiton pelikavereiltaan tarkalla lähipelillä Asikkala DGP:llä. Päivän voittajan sanoja lainaten on sopivaa päättää reissun tunnelmointi “Ei olisi voinut olla parempaa tapaa nauttia kesäisestä päivästä ja Suomen luonnosta hyvässä seurassa”.

Frisbeegolf-matkailu <3