VVR Wood mukaan #kippis2020-kannatusjoukkoihin

Laadukkaita ja ympäristöystävällisiä puutaloja rakentava Heinolalainen VVR Wood tykkää LDG-yhdistyksen hyvästä meiningistä ja siksi he halusivat olla osa Kippis2020-hankkeen kasvavaa kannattajajoukkoa!

“Teillä on tosi hyvä meininki ja tyyli tehdä asioita. Me tykätään siitä ja siksi halutaan olla tukea teidän toimintaa!” – Ville Valve

LDG haluaa nostaa VVR Woodin esille ei pelkästään kiitoksena kumppanuudesta vaan myös siksi, että me todella uskomme luonnollisen rakentamisen tulevaisuuteen. Melkoisen upeita puutaloja!

VVR Wood osallistui Fennovoiman Hanhikivi-projektiin

“Kun vietän puutaloissa aikaa niin huomaan, että siellä jotenkin on parempi fiilis! On tavallaan aivan järjetöntä miten epäluonnollista asuminen yleisesti ottaen on – Puu on paras!” – Jere Pohjankoski

Yhdistyksen suunnitelmissa on lähivuosina rakennuttaa Kippasuon radalle huoltorakennus, joka palvelee frisbeegolfaajien lisäksi myös alueen muita yhdistyksiä. Mieluustihan se tehtäisiin paikallisen toimijan kanssa luonnollisesta materiaalista, mutta aika näyttää mihin suuntaan maailma menee.

LDG tarjoaa VVR Woodille lisäarvoa mainoksien ja näkyvyyden lisäksi myös konkreettisemmin järjestämällä heidän koko henkilöstölle Frisbeegolf-tutustumistilaisuuksia “Avaimet käteen”-periaatteella.

Mikäli haluat yrityksellenne TyKy/TyHy -päiväksi ohjelmaa tai muuten vaan kaveriporukalle ammattimaisen frisbeegolf-ohjaajan, välineet ja kaiken tarvittavan niin katso Firmagolf-palvelu.

Kiitos vielä VVR Wood – tämä oli huippujuttu! <3