Heinolan viikkokisojen kaikkien aikojen osallistujaennätys!

Heinolan viikkokisat: www.LDG.fi/viikkokisat
Tue ratojen ylläpitoa: www.LDG.fi/tue


Heinolan Kippasuon Pro-radan viikkokilpailuissa 12.7.2020 päästiin kautta aikojen Heinolassa pelattujen viikkokilpailuiden osallistujamäärässä uudelle kymmenluvulle kun kaikkiaan 50 pelaajaa kokoontui mittelemään niin tasoituksellisesti kuin raakatuloksellisesti.

Osallistujista noin 50% oli Heinolasta, eli noin 25 pelaajaa oli saapunut paikalle pelaamaan muualta Suomesta – jopa pääkaupunkiseudulta asti.

Viikkokilpailu on aloittelijaystävällinen tapa aloittaa kilpailu, sillä se ei vaadi erityisiä lisenssejä tai jäsenyyksiä. Viikkokilpailussa osallistujat pelaavat yhden kierroksen ja osallistuvat samalla kertaa kahteen eri kilpailuun:

  • Tasoitus-kilpailussa osallistujat pelaavat omaa aiemmista kierrostuloksista muodostunutta ratingiaan vastaan, eniten omaa peliään parantanut voittaa.
  • Raakatulos-kilpailussa osallistujat laitetaan paremmuusjärjestykseen ilman tasoituksia suoralla pelituloksella, jolloin paras kierrostulos voittaa.

Tänä ennätyksellisenä sunnuntaina raakatuloskilpailun voitti viime viikkoista Riku Kankaanpään rataennätystä sivuten Lahtelainen juniori-lupaus Lauri Kanto (rating 919). Kuten Rikullakin niin Lauriltakin löytyy kierrokselta yksi bogey (+1), joten mahdollisuuksia vieläkin parempaan tulokseen löytyy häneltäkin.

Parkkipaikalla on paljon autoja ja silti tilaa lisäpelaajille

Tämänkin viikkokilpailun tukijoukoissa ovat mukana palkintojen osalta PowerGrip sekä CTP-burgeri väylällä Kusmiku – kiitos!

Palkinnot parhaille Powergripiltä
CTP-kisan voittajan burgeroi Kusmiku

Kaikki tulokset näet Metrixistä: https://discgolfmetrix.com/1344007

#frisbeegolfmatkailu
#frisbeegolfturismi