LDG:stä Vuoden joukkue ja Henry Liukkosesta Vuoden frisbeegolfaaja

Perinteisesti jokaisen vuoden alkupuolella Heinolan Kaupungin liikuntajaosto valitsee liikunnassa ja urheilusssa ansioituneita.

Vuoden 2020 ansioituneet julkaistiin Heinolan kaupungin internet-sivuilla 18.1.2021 ja Itä-Hämeessä 19.1.2021 (kuva alla). Ilahduttavasti frisbeegolf oli listalla kahdesti!

Itä-Häme 19.1.2021 julkaisi Heinolan urheilussa ansioituneet.

Vuoden 2020 joukkue:

Meidän yhdistys, eli Lords of DiscGolf ry. valittiin vuoden 2020 parhaaksi joukkueeksi. Yhtenä perusteluna palkinnolle on yhdistyksen laajaa huomiota nauttinut #kippis2020-hanke, jolla yhdistys rakensi maan kuulun Heinola DiscGolfPark Worldin, joka tunnetaan tutummin nimellä Kippis.

“Kiitos meidän jokaiselle jäsenelle, yhteistyökumppanille sekä muuten vaan frisbeegolfia harrastavalle. Yhdessä tätä tehdään. Tähän porukkaan kannattaa liittyä koska meno vaan paranee!” – Jere Pohjankoski, LDG perustajajäsen

Aiemmin LDG on palkittu:

Vuoden 2020 frisbeegolfaaja:

Vuoden parhaaksi frisbeegolfaajaksi Heinolan kaupungin liikuntajaosto valitsi LDG:n ehdotuksesta erittäin aktiivisesti lajia harrastava Henry ‘Liuge’ Liukkosen.

Sen lisäksi, että Liuge harjoittelee ja analysoi peliään ahkerasti niin hän myös käy kilpailuissa sekä valmentaa muita pelaajia. Kauden 2020 aikana Henry kirjattiin osallistujaksi yhdeksään (9) PDGA-sanktioituun kilpailuun, joissa hänen frisbeegolfin maailman kattojärjestö PDGA:n ylläpitämä rating-arvo nousi 16 pisteellä ja on nyt 892 pistettä.

Kuvassa Henry Liukkonen näyttää peukaloa ylöspäin. Kuva: Henry Liukkonen

“Wow! Kiitos Heinolan kaupungille ja kaikille yhteistyökumppaneille. Kiitos LDG, Kiitos Vivobarefoot, Kiitos Discmania, Kiitos Innova Discs, Kiitos Prodiscus, Kiitos Urheilu Kontti. Treenit jatkuu ja matka on vasta alussa.” – Henry Liukkonen


LDG valitsee ja palkitsee vuoden 2020 parhaat Juniorit lähiaikoina tulevissa julkaisuissa.


Jos tykkäsit niin laitathan myös jakoon – kiitos!