Kumpeli Open ja viikkokisojen uusi rataennätys!

KUMPELI OPEN

Tulevana viikonloppuna 18.8.2018 pelataan Kumpeli DiscGolfParkissa erikoiskilpailu, jossa normaalia 9-väyläistä rataa jatketaan yhdeksällä väliaikaisella väylällä.  Näin saadaan pelattavaksi 18-väyläinen Kumpeli DiscGolfPark kilpailu-layoutti, joka tarjoaa osallistujilleen varmasti uutta! Koska nämä uudet väylät ovat pääosin Möljän puistoalueen puolella niin kokonaisuus saa ilmeeseensä myös siistiä nurmiväylää, jota kannattaa tulla kokemaan. Alueella on pelattu ensimmäisen kerran frisbeegolfia jo vuonna 1999. Historiasta löydät lisää historia-sivulta sekä Kumpelin radan omalta sivulta.

Kumpeli Open -tapahtuman lisätiedot löydät Metrixistä ja FB-tapahtumasta.

Kumpeli Open järjestetään ensimmäistä kertaa ja tästä on tarkoitus tulla perinne, jota harjoitellaan nyt 2018. Ensi vuonna ehkä isommin 😉

RATAENNÄTYS

Kumpeli DiscGolfParkin viikkokilpailuita on pelattu vuonna 2018 joka toinen tiistai ja kilpailussa pelataan kaksi 9-väyläistä kierrosta putkeen.

Aiemman rataennätyksen Kumpelin viikkokisoissa kirjaili Samu Rusila tuloksella -13, mutta tänään 14.8. Jesse Pohjankoski pisti paremmaksi ja pelasi bogeyfreenä 14 heittoa alle radan ihannetuloksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jesse heitti väylän 14 kertaa vain kahdella heitolla ja vain neljällä väylällä oli turvauduttava kolmeen heittoon! Aivan ilmiömäistä pelaamista ja “täydellinen” -18 kierros sen kuin lähenee, kuka pelaa sen ensimmäisenä?

Viikkokilpailun tulokset on nähtävissä metrixistä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=768402

Kaikki Kumpeli DiscGolfParkin viikkokisojen tupla-layoutilla pelatut tulokset näet tästä: https://discgolfmetrix.com/?u=course&ID=10182

Kilpailussa nähtiin pari Hole-In-Oneakin väylällä 1 Julle Rossin ja väylällä 9 Sami Tuomolan heittämänä.

Kumpelin radan parhaat tulokset tähän mennessä: