Kooste: Yhdistyksen vuosikokous 2020

Alkuvuodesta on syytä kerrata viime vuoden tapahtumia jäsenille ja selkeyttää yhteistä suuntaa kohti uutta kautta.
Vuoden 2020 vuosikokouksessa palkittiin seuran aktiivisia toimijoita, tarkasteltiin yhdistyksen keskeisiä tunnuslukuja sääntöjen mukaisesti (yhdistyslaki 11§) ja päätettiin tulevan kauden tapahtumista.

Viime vuosi ja samalla vuosikymmen paketoitiin virallisesti, ollaksemme entistä valmiimpia uuteen kauteen sekä uuteen vuosikymmeneen.

Tilaisuus alkoi rennolla jutustelulla sekä lasillisilla kuohuvaa 18-vuotiaan seuran kunniaksi ja juhlistaaksemme seuran valintaa Suomen frisbeegolfliiton Vuoden jäsenseuraksi 2019. Perinteitä kunnioittaen katsottiin myös jutustelun ohessa 10-vuoden takaista materiaalia radalta

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano koki uusia tuulia, kun hallituksen vahvuudesta poistui Henry Liukkonen ja hallitukseen nousi uusina jäseninä Katja Tuomola sekä Joni Mattila.

Varsinainen kokous oli yhdistyslain sekä yhdistyksen sääntöjen mukaisesti järjestetty ollen myöskin päätösvaltainen istuvan hallituksen jäsenien osallistuessa riittävällä prosentilla. Yhdistyksen jäseniä oli paikalla yhteensä 11. Kokous eteni sujuvasti esityslistan mukaisesti ja kokous päättyi aikataulussa.

Hallituksen kokoonpano kaudelle 2020 on seuraavanlainen:
Toiminnanjohtaja – Jere Pohjankoski
Varatoiminnanjohtaja – Ville Tähkänen
Sihteeri ja rahastonhoitaja – Ville Lapinmäki
Hallituksen muut jäsenet
Katja Tuomola
Jesse Pohjankoski
Joni Mattila
Varajäsen
Petri Kallio

Tunnelma oli rento aktiivisten jäsenten muistamisen hetkellä

Tänäkin vuonna seura päätti muistaa hienoja suorituksia tehneitä henkilöitä. Palkitut saivat kunnianosoituksen lisäksi itselleen muistoksi puisen LDG-markkerin.

Kauden 2019 palkitut

 • Aktiivijäsen – Katja Tuomola
  Menneellä kaudella Katja suoritti Frisbeegolf ohjaaja 1 -koulutuksen, oli perustamassa ja ylläpitämässä naisjaostoa Heinolaan ja muutenkin näkyvä kasvo seuran toiminnassa.
 • Apuri – Joni Mattila
  Menneeellä kaudella Jonin saattoi bongata useista talkoista ja oli hänen aikansa ottaa lisää vastuuta seurassa. Myös Joni suorittu frisbeegolf ohjaaja 1 -kouluksen, jonka lisäksi hän otti vastuulleen yhdistyksen sisällöntuotantoa sekä oli edustamassa seuraa Urheilugaalassa.
 • Kouluttaja – Samu Rusila
  Menneellä kaudella Samu suorittu frisbeegolf ohjaaja 1 -koulutuksen, jonka jälkeen hän otti entistä suuremman vastuun firmagolf -tilaisuuksien pitämisestä. Lisäksi hän on mukana muussa aktiivi toiminnassa.
 • Talkoilija – Sami Tuomola
  Menneellä kaudella Sami oli organisoimassa useita talkoita radoilla, suorittu frisbeegolf ohjaaja 1 -kouluksen ja järjesteli vuorot talviharjoitteluun.
 • Puuhamies – Petri Kallio
  Menneellä kaudella Petri hoiti radoilla yhtä sun toista hommaa, koneet sekä laitteet ovat puuhamiehellä erinomaisesti hallussa ja hän vietti vapaa-aikaansa välillä yksinkin radalla puuhastellen.
 • Rakennusmestari – Pasi Putus
  Menneellä kaudella Pasi oli rakentelemassa uutta Pro 1 -lähtöpaikkaa, hänen kädenjäljen voi huomata myös useissa muissa kohteissa radoilla erilaisten rakennelmien muodossa kuten muiden näyttävien taukopaikkojen kohdalla.
 • Aktiivikisaaja – Jani Kuntsi
  Menneellä kaudella Jani osallistui peräti 39 viikkokilpailuun, eli kauden lähes kaikkiin viikkokilpailuihin! Hänelle kirjattiin 3 tasoitettua voittoa ja viikkokisa ratingin parannusta +9.

Tunnustusta sai myöskin Heinolan vuoden frisbeegolf-urheilijaksi valittu Timo Sirén.
Timon valintaa perusteltiin jo toista kautta jatkuneella huimalla tuloskehityksellä amatööri sekä pro radoilla ja monentasoisissa kisoissa. Mainittakoon vielä speksejä, niin parannusta pdga-ratingiin tuli +25 ja kilpailuista yhteensä 4 palkintosijaa!

ONNEA JA MENESTYSTÄ KAUTEEN 2020 !

Virallisen osuuden päätyttyä ruokailtiin maistuvia burgereita sekä kanakoreja Kumpeli tarjonnasta (seuran piikkiin!). Vatsat täynnä väki suuntasi vielä nauttimaan Spa-elämyksestä (seuran piikkiin!!) ennenkuin oli aika suunnata omille teille.

Herkullista ruokaa kokoustajille Kumpeli tilaus tarjonnasta.

KIITOS KAUDESTA 2019! NÄHDÄÄN RADOILLA JA TAPAHTUMISSA 2020!