LDG on Suomen frisbeegolfliiton vuoden jäsenseura!

Suomen Frisbeegolfliitto on julkaissut valintansa vuoden 2019 parhaista.

Tänä vuonna parhaita valittiin kuudessa kategoriassa, joita olivat läpimurto, naisurheilija, miesurheilija, juniori, frisbeegolfteko sekä vuoden jäsenseura.

Heinolalainen Lords of DiscGolf valittiin vuoden 2019 jäsenseuraksi. Seuran toiminnasta nostettiin esille pitkäaikainen toiminta, alueen ratoihin suunnattu runsas panostus sekä seuran aktiivisesti järjestämästä monipuolisesta toiminnasta. Vuoden jäsenseura on valittu vuosittain vuodesta 2012.

Seuralle valinta vuoden jäsenseuraksi on upea osoitus Suomen frisbeegolfliitolta ja tämä nostattikin tunnelmaa seura-aktiivien keskuudessa.

“Silloin kun tätä perustettiin niin eipä sitä olisi uskonut mihin kaikkeen LDG vielä kasvaa!” – Perustajajäsen Tero Viinikainen

Toimintaan on panostettu viime vuosina Kippasuon frisbeegolf-puiston lisäksi myös uusien amatööritason ratojen -hankkeessa sekä lajitoiminnan monipuolistamisessa esimerkiksi naisjaoston perustamisen, laji-ohjaajien koulutuksien sekä kesäisin toimineen juniori-kerhon myötä.

“Tämä on ehdottomasti sellainen asia mikä kannustaa jatkamaan toiminnan kehittämistä isolla sydämellä. Kiitos liiton suuntaan tästä huomioinnista ja lisäksi iso kiitos jokaiselle LDG-jäsenelle sekä kaikkea meidän toimintaa mahdollistaville yhteistyökumppaneille ja Heinolan kaupungille. Yhdessä tätä hommaa tehdään: ihmisiltä ihmisille.” – LDG:n puheenjohtaja Jere Pohjankoski

Aikaisemmin seuraa on huomioitu vuonna 2013 kun LDG valittiin Päijät-Hämeen Urheilugaalassa vuoden urheiluteoksi. Katso kaikki LDG:n saavutukset tai laajemmin LDG:n historiaa.

Jos haluat olla mukana LDG:n menestystarinassa niin voit tulla meidän valmennettavaksi joko kaveri- tai työporukalla TAI hankkia yrityksellesi suositun Nimikko-väylän Heinolan frisbeegolf-radoille!

“Todella upea juttu! Kiitos SFL!” – Perustajajäsen ja frisbeegolf-legenda Teemu Hartoularis, joka nykyään hieroo kiekkojen lisäksi myös ihmisiä Tampereella (kts. Herrahieroja.fi )

Alkuperäinen julkaisu vuoden kaikista valituista liiton sivuilla:
https://frisbeegolfliitto.fi/2020/02/07/vuoden-parhaat-2019-valittu/