Peruttu: NBDG Easy Kippasuon AM-radalla 22.3.2020

Tapahtuma on peruttu Korona-tilanteen vuoksi

Natural Born Disc Golfer ja Lords of Disc Golf järjestävät yhteistyössä NBDG Easy -tapahtuman sunnuntaina 22.3.2020 Kippasuon AM-radalla, Heinolassa. Kilpailu on suunnattu erityisesti kilpauraansa aloitteleville ja ei-niin-tosissaan pelaaville kokeneemmille pelaajille. Osallistuminen on juniori-pelaajilta maksutonta. Kilpailuun osallistuminen edellyttää pelaajalta voimassaolevan kilpailulisenssin.

Tervetuloa pelaamaan tai katselemaan ja nauttimaan kevät säästä! Tiedäthän meidän maistuvat valikoimat radan kioskista? Joka tapauksessa pääset nauttimaan niistä, sillä kioski palvelee meitä koko tapahtumapäivän!

  • Kilpailuluokat ovat MA3, FA3, MA4, FA4, MA50, FA50, MJ15, FJ15, MJ12 ja FJ12. Lisätietoja luokista frisbeegolfliiton -sivuilta (klikkaamalla tästä).
  • Pros playing am ei ole voimassa.
  • Tapahtumaisäntänä on Prodigy disc.
  • Tapahtumaan liittyvät tiedustelut kilpailun TD:ltä Mikko Wikman ( Mike@nbdg.fi tai 0405567789 )
  • Kilpailun tarkat tiedot sekä ilmoittautuminen kilpailuun: Metrix NBDG Easy Kippasuo

Kippasuon AM-rata on varattu ensisijaisesti kilpailuun osallistuville pelaajille kokopäiväksi. Rata ei ole suljettu muilta harrastajilta, on kuitenkin syytä huomioida lajin etiketin mukainen etuoikeus kilpailijoille radalla.

PS. Kippasuo Pro sekä Kippasuo Kids -radat ovat tapahtuman aikana pelattavissa normaalisti!