Frisbeegolfin harrastaminen Korona-keväällä 2020 (Covid-19)

Valtioneuvoston linjauksen mukaan seuran talviharjoitteluun tarkoitetut salivuorot on peruttu sekä viikkokisojen aloitusta siirretty myöhemmälle ajankohdalle.

Heinolan kaikki frisbeegolf-radat ovat avoinna poikkeustilanteesta huolimatta. On erittäin suositeltavaa on noudattaa valtioneuvoston linjauksia sekä frisbeegolfin etikettiä!

Lyhyesti summattuna pelataan mahdollisimman pienissä ryhmissä (max. 3 hlö) turvallisuussyistä, pidetään turvaetäisyyksiä, huolehditaan hygieniasta ja jätetään “high-fivet” sekä muut fyysiset kosketukset terveyssyistä väliin. Kiitos <3

Ilmoitamme viikko- sekä muiden kisojen ajankohdista tarkemmin kun asiaan kuuluvista päätöksistä on tietoa.

Seuraamme ja seuraa sinäkin Suomen Frisbeegolfliiton jakamaa tietoa ja suosituksia koronaviruksen vaikutuksista lajin harrastajille.

Frisbeegolfradat saavat ainakin toistaiseksi Suomessa olla edelleen auki. Suomessa on yli 700 frisbeegolfrataa, joten tämä harrastus on laajalti saavutettavissa suomalaisille. Harrastaessa frisbeegolfia on syytä muistaa turvaetäisyydet, pienet ryhmäkoot ja tarkka käsihygienia, jotta tauti ei pääse leviämään. Ulkoilu ja ulkona liikkuminen on myös näinä aikoina henkiselle hyvinvoinnillemme tärkeää, vaikka viimeisimpien suosituksien mukaan nyt olisi hyvä karsia välttämätöntä kodin ulkopuolista liikkumista.

Pysytään terveinä <3