Haluatko auttaa? Näin helposti se onnistuu!

Koska koko maailma on ymmärrettävästi kiinni niin sen vuoksi myös yhdistyksemme pääasialliset tulonlähteet ovat kuihtuneet. Emme saa kassaan euroja kilpailuista, tapahtumakioskista tai lajitutustumisista ryhmille/yrityksille.

Kuluja kuitenkin on joka kuukausi (vakuutukset, vartiointi jne) ja jo yli 5 vuotta suunnitellun PRO-radan päivitys maailman luokan radaksi #kippis2020 -suunnitelmassa uhkaa viivästyä kun emme voi kerätä varoja tarvittaviin rakenteisiin.

Erilaisia mainosyhteistöitä kuten yritysten Nimikkoväyliä on Koronan aikanakin mahdollista toteuttaa, joten mikäli tiedät yrityksen, joka haluaa positiivista sykettä ja some-pöhinää niin vinkkaa ihmeessä – siitä olisi valtavasti apua!

Tue toimintaamme seuraavasti:

Voit tukea meitä nyt myös ePassilla!

ePassin avulla voit tukea meitä hankkimalla valmennusta, liittymällä kannatusjäseneksi tai maksamalla Kippasuon radan vuosimaksun. Lisätietoja meidän ePassi -sivulla.

Tee suoritus MobilePayllä numeroon 69027

Voit tehdä maksusuorituksia näppärästi MobilePayllä numeroon 69027. Vastaanottajana lukee “Kippis – Kippasuon kioski by LDG.fi”. Voitte ottaa vastaan myös lahjoituksia haluamallasi summalla.

Lahjoituksen voit tehdä myös tilisiirtona:
Saaja: Lords of DiscGolf ry
Tilinumero: FI06 5045 0620 1129 00
Kirjoita viestiin kuvaava teksti, esimerkiksi “Kannatusjäsenyys”, “Valmennus”, “Lahjoitus ” tai vastaavaa.

Sinun avullasi voimme rakentaa muun muassa hienoja lähtöpaikkoja meille kaikille!

Laitathan sivun myös jakoon alla olevien napuloiden avulla, kiitos!