Superkisaviikonloppu 25.-27.6. – Not-so-Tyyni ja Pro Tour Helsinki

Koronan sekoittama alkuvuosi ajoi järjestäjiä perumaan tapahtumia, niin myös frisbeegolfissa kun kaikki kilpailutoiminta keskeytettiin ja kisakauden päätapahtumat olivat peruttuina, jotkin jäivät perutuiksi kuten nopeasti tunnetuksi noussut jätti tapahtuma Tyyni. Tyynen kilpailujärjestäjät eivät jääneet tumput suorina seisomaan koronan hellittäessä vaan suunnitelmaksi tuli Not-so-Tyyni, 12 kilpailua 3 päivän aikana! Kaikkia 12 kilpailua ei tarvinut kiertää vaan osallistua sai niin moneen kuin halusi ja aikataulu antoi myötä. LDG:n kilpailevista pelaajista löytyi innostuneita kisoihin ja näimpä tuloksissa nähtiin myös Heinolalais nimiä.

Kilpailut alkoivat Torstaina Sibben radalta ja silloin mukana LDG:stä oli Timo Sirén ja Heikki Kietäväinen.

Recreational luokassa Sirén sijoittui 8/13 kierrostuloksella +9, podium paikasta hänen luokassaan olisi päässyt taistelemaan +6 tuloksella.
Intermediate luokassa Kietäväinen sijoittui 5/9 kierrostuloksella +6, podium paikasta olisi päässyt taistelemaan heiton paremmalla tuloksella.

Not-so-Tyyni #1 Sibbe tulokset Metrixissä.

Keinukalliossa jatkettiin iltapäivällä kiertuetta #3 osalla ja siellä kaksikko jatkoi kilpailemista.

Recreational luokassa Sirén otti sijoituksen 6/20. Kierroksella +10, podium paikasta olisi päässyt taistelemaan kaksi heittoa paremmalla tuloksella.
Intermediate luokassa Kietäväinen sijoitus jaettu 2, tuloksella +11.

Not-so-Tyyni #3 Keinukallio tulokset Metrixissä.

Perjantain koittaessa Keinukallion kentille #5 osaan matkasivat Sami Korhonen, Ville Lapinmäki ja Pasi Putus.

Keinukallio ja tourin osassa #5 heittokunto parhaimmillaan ainakin Avoimessa pro luokassa pelanneella Putuksella, joka nappasi +4 tuloksella sijoituksen 2/5. Myös Lapinmäellä peli kulki ja hänkin sai kierrostulokseksi +4 ja nappasi voiton kolmen pelaajan Advanced luokassa.

Recretional luokassa Korhosella oli vaikeuksia oman pelinsä kanssa, tuloksena +21 ja sijoitus 15/15.

Korhosen päivän kohokohta, kun sai pidellä Putuksen banaania 😉

Not-so-Tyyni #5 Keinukallio tulokset Metrixissä.

Lauantaina mielenkiintoista Sibben kenttää tourin #9 osassa pyrkivät parhaansa mukaan selättää kolmikko Lapinmäki, Putus ja Korhonen sekä lauantain koitokseen mukaan päässyt Liukkonen.

Avoimessa Pro luokassa Putus jatkoi hyvää peliä, tällä kertaa -1 tuloksella, palkintona sijoitus 3/11.

Advanced luokassa Lapinmäen peli oli kääntynyt kohtalaiseksi yön aikana, vaihtelevan pelin jälkeen sijoitus 5/9 tuloksella +3.

Recretional luokassa Liukkonen sijoittui 12/18 tuloksella +10 ja Korhosen vaikeudet jatkuivat sijoitus 18/18 tuloksella +14.

Not-so-Tyyni #3 Sibbe tulokset Metrixissä.

Viikonloppuna käynnistettiin myös Prodigy Disc Pro Tour Helsingin Talin radalla, jossa Ville Ahokas oli mukana. Heitot vaihtelivat tällä kertaa kierrostulosten ollen kuitenkin melko tasaiset +1, -3 ja +1. Sijoitus avoimessa Pro luokassa 26/82 yhteistuloksella -1.

Suomen kärjen osalta kauden avauksen tulostaso oli hurja.
Tourin avaus kilpailussa podiumilla nähtiin Väinö Mäkelä -18, Severi Saviniemi -18 ja Niklas Anttila -20.

Prodigy Disc Pro Tour 2020 #1 – Helsinki tuloksia Metrixistä.